Francouzské bagety jsou vynikajícím pečivem pro společné rodinné snídaně a lehké svačiny. Připravte si je snadno podle podrobného FOTORECEPTU.
Slovo pochází z francouzštiny - baguette - proutek, hůlka. Jde o druh pečiva, který pochází z Francie, tento druh pečiva je až neobvykle dlouhý v poměru ke své celkové velikosti. U čerstvě pečených baget je kůrka obzvláště křupavá.
Přibližná doba pečení je 15 minut.
Skvělé recepty na domácí pečivo: Upečte si voňavé rohlíky, dalamánky a croissanty
Došlo vám pečivo? Upečte si domácí, ono se mu stejně nic nevyrovná! Připravili jsme pro vás prověřené recepty na domácí rohlíky, dalamánky a houstičky, ale také na nadýchané croissanty, italskou ciabattu a briošky na hamburgery. Nechybí ani kynuté sladké pečivo, které ocení hlavně děti.
Úžasné domácí rohlíky
(doba přípravy 2 h 30 min )
Domácí chléb pečený v troubě
(doba přípravy 30 min )
Dobrá domácí veka
(doba přípravy 2 hod )
autor admin_vareni
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena