Jemné, nadýchané a doplněné výborným džemem s kousky celých borůvek. Takové jsou lívance, které si dnes připravíme krok za krokem.
Chuť a vůně kynutých lívanců nás přenese do venkovské chalupy, kde nám je servírovala babička. Tyto lívance z kynutého těsta doplníme borůvkovým jamem a zakysanou smetanou.
Dále budeme potřebovat 1 sklenici borůvkového Extra Jamu od Hamé, 1 kelímek zakysané smetany a cukr moučka na poprášení hotových lívanců.
Do vymazaného lívanečníku dáváme malou naběračkou trochu těsta a pečeme z obou stran dozlatova. Takto postupujeme do vyčerpání těsta.
autor admin_vareni
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena