Játrové knedlíčky do polévky, které připravíte za pár minut a všichni si na nich pochutnají.
Nebojte se v kuchyni experimentovat a vyzkoušejte tuto jednoduchou přípravu játrových knedlíčků do polévky. Hlavní surovinou je kvalitní paštika od českého výrobce Hamé. Knedlíčky jsou měkké, uvaříte je za 5 minut a chutnají opravdu báječně.
Na knedlíčky budeme potřebova: 2 menší vejce, hrst majoránky, 2 stroužky česneku, strouhanku podle potřeby, 1 sklenici paštiky Májka od Hamé.
Paštiku vyjmeme ze sklenice do větší mísy, česnek oloupeme a prolisujeme, vejce rozklepneme. Přidáme majoránku a srouhanku.
Strouhanku přidáváme postupně tak, aby vzniklo sušší těsto, které drží tvar a příliš se nelepí.
Suroviny na hovězí vývar: 3 - 4 l vody, 1/2 kg hovězí maso - například krk, 1/4 většího celeru, 1 ks mrkve, 1 ks petržele, 1/2 póru, 1-2 cibule, 4 stroužky česneku, 5 kuliček nového koření, 8 kuliček pepře, 3 ks bobkového listu, sůl. Vaříme 2-3 hodiny. Během vaření sbíráme pěnu z hladiny.
Do hlubokého talíře vložíme kousky masa a nakrájené zeleniny z vývaru, přidáme knedlíčky z paštiky Májka a zalijeme vývarem.
Dobrou chuť vám přeje: Májka
autor Hamé
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena