Vyzkoušejte lahodný salát s křehkým tuňákem, který vás zanese do sluncem vyhřátého středomoří a rozvášní vaše chuťové buňky na maximum.
Na přípravu salátu budeme potřebovat 1 hlávku ledového salátu, 80 g rukoly, 2 avokáda, 3 vejce, větvičku cherry rajčat, 1 menší červenou cibuli, 2 sklenice Tuňáka v olivovém oleji Vasco da Gama, hrst černých oliv bez pecek. Zálivku připravíme z 1 lžíce dijonské hořčice, 3 lžic olivového oleje, 1 lžíce citronové šťávy, 1 lžíce medu a soli a pepře.
Další skvělé recepty naleznete ve Středomořské kuchařce
Dobrou chuť Vám přeje Vasco da Gama
autor Hamé
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena