Recept na tukožroutskou polévku krok za krokem

Výsledky hubnutí s tukožroutskou polévkou jsou jedny z nejviditelnějších. Navíc se tělo kompletně vyčistí, zbaví nadbytečné vody a upraví se zažívání. Tak proč to nezkusit?

Recept na tukožroutskou polévku krok za krokem

1) Příprava surovin. 

Na polévku si připravíme 1 hlávku zelí, 1 kg mrkve, 4 - 5 velkých cibulí, 4 - 5 rajčat, 2 zelené papriky (případně 4 bílé), čtvrtku celeru, sůl a pepř. 

Tukožroutská polévka

2) Zelí zbavíme svrchních listů, nakrájíme na osminky, odkrojíme tvrdý košťál a zelí nakrájíme na nudličky. 

Tukožroutská polévka

3) Papriku očistíme a také nakrájíme na nudličky. Mrkev oškrábeme a nakrájíme na plátky nebo hranolky, stejně tak oloupaný celer. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. 

Tukožroutská polévka

4) Všechnu zeleninu (kromě rajčat) vsypeme do velkého hrnce a zalijeme vodou tak, aby byla zelenina zcela ponořená. 

Základ na tukožroutskou polévku jen mírně osolíme, opepříme a dáme vařit, dokud není zelenina na skus. Rajčata spaříme, oloupeme, nakrájíme na kousky a ke konci vaření je hodíme do hrnce k ostatní zelenině. Uvařená zelenina nesmí být ve finále příliš tvrdá, ale ani rozvařená. 

Tukožroutská polévka

5) Když máme tukožroutskou polévku hotovou, podle potřeby ji dochutíme a můžeme podávat. 

Tukožroutská polévka

6) Tukožroutskou polévku jíme 7 - 14 dní, během této doby můžete sníst libovolné množství polévky.

K ní si každý den dopřejeme jen povolené potraviny - další ovoce (kromě banánů) a zeleninu, později i bílé maso, ryby či rýži. 

Tukožroutská polévka

Tukožroutská polévka a finanční náročnost

Za zelí, mrkev, celer a cibuli si započítáme cca 50 Kč, za papriku a rajčata přibližně 60 Kč. Tukožroutská polévka nás tak vyjde na 110 Kč. 

Článek se mi líbí (Článek se líbí 7 lidem)
Michy autor článku:

Recept na tukožroutskou polévku krok za krokem

Recepty: 2841

Fotografie článku: Recept na tukožroutskou polévku krok za krokem

Recepty ke článku


Komentáře k článku Recept na tukožroutskou polévku krok za krokem

Celkový počet komentářů: 4
  • bláboly blá Michal 05.04.2016 10:19:37

    Taková zhovadilost jako je "tukožroutská" polévka je úplně k ho...nu. Jednak neexistuje "žrout" tuku jiný, než je spotřeba energie na základě fungování orgánů a svalů, druhak zelenina v marketech jsou polské/holandské chemické hovna ze skleníků, kde do nich cpou chemii místo vody a půdy a svítí bůh ví čím ve dne v noci, a za třetí, i kdyby někdo z vás splašil kvalitní zeleninu, tak to v té vodě rozvaříte tak, že vám v ní bud eplavat jen naprosto bezcenná hmota, ve které bude možná tak leda vláknina... a proto JEBAT kretény a jejich "pozitivní" zkušenosti s podobnými "tukožroutskými" hovny :-)))))))))

  • tukožroutská polévka Jitka 13.01.2016 14:59:19

    Už je to nějaký rok zpátky, kdy v boji s přebytečnými kg jsem vyzkoušela tukožroutskou polévku - první den mi tato "dieta" připadala jako ten nejúžasnější způsob, jak vyzrát na nadbytečné tukové zásoby - polévky mám ráda a tato mi chutnala a s poznámkou u receptu "můžete ji každá den sníst kolik chcete" mi připadala jako dietní zázrak. Druhý den k snídani ještě fajn, k obědu jsem už talíř polévky ani nedojedla a večer jsem se už nemohla podívat ani na hrnec, ve kterém polévka byla. Tím jsem s tukožroutskou polévkou skončila.

  • Jak kdy Zorňafa 12.01.2016 04:25:48

    Podobnou tukožroutskou polévku jsem si dělala před lety. Recept jsem měla od kámošky, ale pokud se pamatuju, byl tam hlavně řapíkatý celer. Dělala jsem si množství do zásoby. Teď už nevím, jak dlouho jsem ji jedla, ale jedno vím zcela určitě: tak mi chutnala, že jsem po ní přibrala 2 kila!
    Proto se domnívám, že tyto "tukožroutské" zeleninové polévky fungují - jak kdy a jak na koho.

  • Tukožroutská polévka beda3241 11.01.2016 20:35:08

    Tato polévka opravdu funguje,ale kdo jí vydrží jíst 14 dnů,tak musí překonat sám sebe. Já jsem to skoro dokázal a shodil jsem 9kg.Bohužel postupem času jsem 11kg nabral. Lepší je snížit porce a vyvinout pohybovou aktivitu.

Celkový počet komentářů: 4
Celkem záznamů: 4
Přidat příspěvek k článku Recept na tukožroutskou polévku krok za krokem
* Povinné pole

Píšeme jinde

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.

  • Třešně proti rakovinovému bujení

    Třešně proti rakovinovému bujení

    Je zajímavé, jak rádi rozebíráme účinky nejrůznějších potravin na náš organismus. Pořád to jsou ale jenom střípky, jen málo toho, co bychom měli poznat a pochopit. S třešněmi je to stejné. Víte, jaké mají na naše zdraví pozitivní účinky?




přidat nový recept