Hovězí roštěnec se hodí na pečení i dušení. Roštěná po vídeňsku je celkem snadná na přípravu a s opečenou cibulkou nemá chybu. FOTORECEPT krok za krokem.
Připravit dobré hovězí, to je umění, které ovládá málokdo. Pro hovězí maso je typická cihlově červená barva, která je tím světlejší, čím je maso mladší. Na barvu však má vliv i pohlaví a strava zvířete. Dnes se podíváme na roštěnou, kterou si připravíme po vídeňsku.
Měkké roštěnky vyjmeme, šťávu zaprášíme moukou a za stálého míchání zahustíme. Vznikne nám omáčka, kterou podle libosti můžeme přecedit, někomu by v omáčce mohly vadit kousky cibule. Vrátíme zpět maso a prohřejeme.
Pečená roštěná v bramborách
(doba přípravy 2 hod )
Hovězí roštěná na pórku
(doba přípravy 45 min )
Roštěná na roštu
(doba přípravy 35 min )
Hovězí roštěná se slaninou
(doba přípravy 35 min )
Roštěná po viktoriánsku
(doba přípravy 45 min )
Dušená hovězí roštěná s dýňovým krémem
(doba přípravy 1 hod )
Klasická vídeňská roštěná
(doba přípravy )
autor Michy
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena