reklama
hledat uživatel
       

10+1 otázek: Odhalte ta nejškodlivější éčka v potravinách

Často slýcháme, že jsou potraviny plné škodlivých látek. Co je na tom pravdy a jak se pro tělo nepříznivým éčkům vyvarovat? Ve kterých potravinách je nacházíme nejčastěji? Zeptali jsme se odbornice na výživu.

Foto: Pixabay.com

Zkuste to při vaření trochu zdravěji

Steak z českého bio vysokého roštěnce
(doba přípravy 15 min )

Bio hovězí tatarák na jiný způsob
(doba přípravy 20 min )

Pohanka se žampiony a rukolou
(doba přípravy 45 min )

Tvarohový, špaldovo-kukuřičný koláč s ovocem
(doba přípravy 45 min )

Rizoto s quionoou a pečenou zeleninou
(doba přípravy 1 hod )



Přidat příspěvek k článku 10+1 otázek: Odhalte ta nejškodlivější éčka v potravinách

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.