Často slýcháme, že jsou potraviny plné škodlivých látek. Co je na tom pravdy a jak se pro tělo nepříznivým éčkům vyvarovat? Ve kterých potravinách je nacházíme nejčastěji? Zeptali jsme se odbornice na výživu.
Foto: Pixabay.com
Steak z českého bio vysokého roštěnce
(doba přípravy 15 min )
Bio hovězí tatarák na jiný způsob
(doba přípravy 20 min )
Pohanka se žampiony a rukolou
(doba přípravy 45 min )
Tvarohový, špaldovo-kukuřičný koláč s ovocem
(doba přípravy 45 min )
Rizoto s quionoou a pečenou zeleninou
(doba přípravy 1 hod )
autor admin_vareni
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena