reklama
hledat uživatel
       

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz, pomozte nám ho otestovat.

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz

Kdykoliv se budete moci vrátit zpět na starší verzi tlačítkem v pravém horním rohu.

6 nejlepších receptů na sýr, maso i zeleninu v těstíčku

U těstíčka je nejdůležitější zachovat jeho správnou konzistenci, jen tak bude výsledkem rovnoměrně obalená, křehká a šťavnatá zvolená surovina. Těstíčko užijeme na ryby, kuřecí či vepřové maso, sýry, ale i nejrůznější druhy zeleniny. Chuť těstíčka lze zaměnit přidáním oblíbeného koření, bylinek, sýru, piva či vína. Vyzkoušejte námi vybrané a prověřené recepty.

Hermelín v bramborovém těstíčku
(doba přípravy 25 min )

Vepřové medailonky v těstíčku
(doba přípravy 35 min )

Růžičková kapusta v sýrovém těstíčku
(doba přípravy 45 min )

Krůtí řízky v pivním těstíčku
(doba přípravy 45 min )

Smažené rybí filety v pivním těstíčku
(doba přípravy 45 min )

Vepřové smaženky ve vinném těstíčku
(doba přípravy 35 min )

Úvodní foto: Shutterstock.com 



Přidat příspěvek k článku 6 nejlepších receptů na sýr, maso i zeleninu v těstíčku

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.