U těstíčka je nejdůležitější zachovat jeho správnou konzistenci, jen tak bude výsledkem rovnoměrně obalená, křehká a šťavnatá zvolená surovina. Těstíčko užijeme na ryby, kuřecí či vepřové maso, sýry, ale i nejrůznější druhy zeleniny. Chuť těstíčka lze zaměnit přidáním oblíbeného koření, bylinek, sýru, piva či vína. Vyzkoušejte námi vybrané a prověřené recepty.
Hermelín v bramborovém těstíčku
(doba přípravy 25 min )
Vepřové medailonky v těstíčku
(doba přípravy 35 min )
Růžičková kapusta v sýrovém těstíčku
(doba přípravy 45 min )
Krůtí řízky v pivním těstíčku
(doba přípravy 45 min )
Smažené rybí filety v pivním těstíčku
(doba přípravy 45 min )
Vepřové smaženky ve vinném těstíčku
(doba přípravy 35 min )
Milujete karbanátky? Zkuste recepty, které vás posadí na židli!
Karbanátky jsou klasikou české kuchyně. Kromě masových karbanátků jsou stále oblíbenější i ty zeleninové - z cukety, květáku, brokolice, řepy i dýně. Ale jak je připravit, aby byly opravdu šťavnaté? A existuje i jiný druh přípravy než smažení?
Recept na smažené plněné žampiony krok za krokem
Někdy stačí opravdu málo surovin, abychom si dopřáli dobrý oběd. Dnes si krok za krokem připravíme žampiony plněné sýrem niva.
Úvodní foto: Shutterstock.com
autor admin_vareni
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena