Mleté maso má spoustu podob, můžeme ho variabilně dochucovat, upravovat a v jakékoli podobě si pochutnáme. Vybrali jsme pro vás 8 receptů, které jsou snadné na přípravu a vhodné pro jakoukoliv příležitost.
Smažené karbanátky
(doba přípravy 1 hod )
Šišky z mletého masa - čevapčiči
(doba přípravy 45 min )
Zapečené brambory s mletým masem
(doba přípravy 1 hod )
Mleté řízky v těstíčku
(doba přípravy 30 min )
Mleté maso ve slaninovém kabátku
(doba přípravy 1 h 30 min )
Mleté závitky s kuskusem
(doba přípravy 1 hod )
Mleté hovězí biftečky se sýrem
(doba přípravy 45 min )
Maminčiny boloňské špagety
(doba přípravy 1 h 15 min )
Mleté maso v nejlepší podobě: Recept na skotská vejce krok za krokem
Skotská vejce jsou vejce obalená v mletém mase, strouhance a následně smažená či pečená v troubě. Někdo je zná pod označením pštrosí vejce. Dnes si je připravíme krok za krokem.
Mleté maso a koření: Naučte se správné kombinace a vyzkoušejte prověřené recepty
Domácí mleté maso má mnohem lepší chuť a můžeme z něj připravit i jiné chutné pokrmy - nejen sekanou nebo karbanátky. Nakonec máme záruku, že bude kvalitní a čerstvé.
Úvodní foto: Pixabay.com
autor admin_vareni
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena