reklama
hledat uživatel
       

Bramboráky na pět způsobů: Klasické, plněné uzeným i pečené v troubě

Bramboráky - česká klasika, která se neomrzí. Ale vyzkoušet tyto smažené placky na různé způsoby se rozhodně vyplatí. Naučíme vás bramboráky tradiční, plněné špenátem, doplněné houbami i fitness variantu z trouby.

Bramboráky
(doba přípravy 1 hod )

Špenátové bramboráky s uzeným masem
(doba přípravy 45 min )

Bramboráky s houbami - vošouchy
(doba přípravy 1 h 15 min )

Cuketové bramboráky s lilkem
(doba přípravy 30 min )

Pečené bramboráky bez mouky
(doba přípravy 35 min )

Úvodní foto: Shutterstock.com



Komentáře k článku

Celkový počet komentářů: 1
Celkem záznamů: 1

Přidat příspěvek k článku Bramboráky na pět způsobů: Klasické, plněné uzeným i pečené v troubě

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.