reklama
hledat uživatel
       

Co jíst v červnu? Vsaďte na sezónní ovoce a zeleninu

Co se týče potravin, je červen už krásně barevný - můžeme si dopřát chřest, jahody, třešně, ředkvičky, hlávkový salát, špenát a mnoho dalších surovin, které už pomalu začínají okupovat naše zahrádky a farmářské trhy. Pojďme si tento čas užít a dopřát si po dlouhé zimě a nevlídném počasí pořádnou dávku sezónního ovoce a zeleniny v syrovém stavu, ale i v osvědčených pokrmech.

Vybrali jsme pro vás pokrmy, které se začínajícím létem a horkým počasím určitě stojí za vyzkoušení. 

Jarní hlávkový salát
(doba přípravy 10 min )

Dušený špenát z čerstvých listů
(doba přípravy 1 hod )

Jahodové knedlíčky
(doba přípravy 45 min )

Ředkvičková polévka s vejci
(doba přípravy 45 min )

Třešňová bublanina z palačinkového těsta
(doba přípravy 45 min )

Maminčino kedlubnové zelí
(doba přípravy 30 min )

Hrášková polévka
(doba přípravy 20 min )

Meruňkový koláč z jogurtového těsta
(doba přípravy 45 min )

Foto: Pixabay.com



Přidat příspěvek k článku Co jíst v červnu? Vsaďte na sezónní ovoce a zeleninu

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.