reklama
hledat uživatel
       

CrockPot - skvělý tip na vánoční dárek

Vařte rychle, levně, zdravě! Představujeme Pomalý hrnec CrockPot - lepší způsob vaření. CrockPot je ideální nápad na vánoční dárek.

Co je CrockPot?

Vaření v Pomalém hrnci CrockPot kombinuje tradiční i nový způsob vaření. Nádoba z přírodní kameniny je ze stran elektricky ohřívána na teplotu blízko okolo bodu varu. Výkon je elektronicky regulován. Díky rovnoměrnému ohřevu se jídlo připravuje velmi jemně a šetrně. Riziko připálení či vysušení je sníženo na minimum. Pomalý způsob vaření zajišťuje dokonalou hygienickou nezávadnost. V hrnci můžete vařit dusit i péct. Nádobu ze speciální kameniny lze samostatně použít pro ohřívání a zapékání v elektrickém i plynovém vařiči a troubě. Díky elegantnímu tvaru lze z ní přímo servírovat. Nádoba je samozřejmě omyvatelná i v myčce.

Vánoční nabídka hnrců CrockPot na www.pomalyhrnec.cz

CrockPot šetří Váš čas

Díky vaření v Pomalém hrnci zkrátíte čas strávený přípravou jídla na minimum. Suroviny jednoduše vložíte, vyberete vhodný režim, pomalý, nebo rychlejší a dál se nemusíte starat. Jídlo se nemusí hlídat, míchat ani podlévat. Ve stanovený čas stačí pouze přijít a servírovat. Tak jako u automatické pračky, nebo myčky nádobí, většinu práce Pomalý hrnec CrockPot udělá za Vás.

CrockPot šetří Vaše peníze

V Pomalém hrnci připravíte vždy dobré domácí jídlo. Nemusíte používat drahé polotovary a i při použití levnějších surovin bude Vaše jídlo dokonalé. Díky nízkému příkonu (max. 250 W), nižší teplotě vaření a dobré izolaci snížíte náklady na energie na minimum.

CrockPot šetří Vaše zdraví

Díky šetrné přípravě v Pomalém hrnci, zůstává Vaše jídlo zdravější a chutnější. Tuky se nepřepalují, nebo dokonce nemusíte tuky vůbec používat. Můžete použít daleko méně soli nebo koření. Je ideální pro hubnoucí nebo zdravotní diety.

Pro koho je CrockPot určený?

Kdo nechce, nebo nemůže ztrácet čas vařením a přesto chce mít zdravé, chutné, doma připravené jídlo.
Kdo s vařením teprve začíná, a přesto chce překvapit své blízké skvěle uvařeným jídlem.
Kdo umí a rád vaří, a přesto chce objevit nový svět chutí a jídel připravovaných jiným způsobem.
Kdo chce jíst zdravě, a přesto chce mít domácí, skvěle chutnající jídlo.

S Pomalým hrncem CrockPot objevíte nový rozměr vaření. Uvaříte jídla z jednoho hrnce nebo tradiční českou kuchyni, uvaříte guláš, svíčkovou, pečená kolena a stovky dalších skvělých jídel z domácí i mezinárodní kuchyně. Navíc získáte spoustu volného času pro svou rodinu, práci, nebo jen tak pro sebe, ať již doma nebo na chalupě.

Řekněte dost času ztracenému stáním u sporáku!

Pomalý hrnec CrockPot můžete zakoupit na www.pomalyhrnec.cz



Komentáře k článku

Celkový počet komentářů: 11
  • phlav
    phlav

    Nerozumím jednomu:

    Nic o pomalém hrnci nevím, ale hned na začátku studia jsem narazil na podivnost: na www.pomalyhrnec.cz, kde se to prodává, je v popisu největšího typu uveden časovač - v rozmezí 0,5 až 2 hodiny. Přitom v receptech čtu dobu vaření kolem 5 - 8 hodin. Tak tomu nerozumím. Pokud mně někdo ze zkušených majitelů udělá jasno, budu rád. Díky phlav

    17.10.2012 00:59:54

  • radwek
    radwek

    Jde o to, že ráno tam nahazíte všechny věci a odpoledne prijdete a máte uvařeno, teplota nedosáhne 100 stupňů takže se nic nepřipalí a nemusí se míchat.

    24.11.2010 11:35:10

  • benzin
    benzin

    Mati ho ma a zadny rozdil oproti beznemu hrci tam vzasade neni. Kdyz mate sporak na kterem muzete regulovat prikon (bud elektricky, nebo plynovy - coz je jakykoli) tak dosahnete uplne stejny vysledku. Neco jineho je obycjena Remoska, ktera nenahrazuje hrnec ale spise troubu a tam se da dosahnout hlavne financni uspory (oproti troube).

    11.11.2010 13:37:02

    • tissue
      tissue

      Re: Mati ho ma

      noo malinký rozdíl v tom vidím,že zde to můžete zapnout a jít pryč..u kamen si nejsem tak jistá,že bych odešla.

      12.11.2010 11:35:44

    • phansen
      phansen

      Re: Mati ho ma

      Když ho máti má, tak si ho půjč a zkus v něm několikrát uvařit a nebudeš tady
      blábolit nesmysly. Princip je v nízké teplotě a hlavně v keramické nádobě, která
      nejde připálit (mě se to ještě nestalo). Hlavně maso má úplně jinou strukturu, je
      krásně přírodně narůžovělé a šťavnaté. Zelenina není ani po 8 hodinách rozvařená. Kdo nevyzkouší - nepochopí!

      25.11.2010 12:41:10

  • tissue
    tissue

    ho doma od května a je to super věc,doporučuji.

    11.11.2010 07:55:42

  • Radwek
    Radwek

    Crock Pot máme doma a nedáme na něj dopustit, masa jsou nejlepší a omáčky luxusní.

    10.11.2010 19:45:51

Celkem záznamů: 11

Přidat příspěvek k článku CrockPot - skvělý tip na vánoční dárek

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.