Kde dělají nejlepší kulajdu? Podle Hejlíka v Čakovičkách Na Pekárně. Poctivou českou kuchyni ochutnáte Na Pekárně v Čakovičkách. A nedivte se, když vám bude šéf tohoto podniku tykat. Jste totiž u něj v obýváku.
Každý týden po celý následující rok vás právě zde bude Lukáš Hejlík seznamovat s perlami české gastronomie - nejen s vyhlášenými podniky, ale i s malými bistry, kantýnami a klidně i obyčejnými stánky s jídlem. Cestuje po celé republice a objevuje místa, kde se dobře najíst, a také jejich příběhy.
Zdroj: <a href="http://procne.ihned.cz/c1-65941690-podle-hejlikovy-gastromapy-proc-si-udelat-vylet-do-karlovych-varu" target="_blank">Magazín PROČ NE?!</a>
autor admin_vareni
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena