reklama
hledat uživatel
       

Gastromapa Lukáše Hejlíka: Restaurace Bohém v Litomyšli sází na pomalou přípravu masa. Přijďte na tu nejlepší svíčkovou!

Restaurace hotelu Aplaus v Litomyšli - kombinace tradiční kuchyně s modernou, vyhlášená svíčková omáčka, ale třeba i skvěle připravený pstruh z místních litomyšlských sádek, to jsou jen malé střípky z toho, co vám může restaurace Bohém nabídnout.

autor admin_vareni

  • 1301×


Zdroj: video.aktualne.cz

Další díly gastromapy najdete zde 

Přidat příspěvek k článku Gastromapa Lukáše Hejlíka: Restaurace Bohém v Litomyšli sází na pomalou přípravu masa. Přijďte na tu nejlepší svíčkovou!

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.