reklama
hledat uživatel
       

Gastromapa Lukáše Hejlíka: Teď je důvod k zastavení v Sezemicích

Každé tři měsíce nový jídelní lístek. Zaměření?
Sezonní záležitosti. Restaurace Naproseku v Sezemicích v zimě láká na divočinu a hovězí maso, které v létě střídá lehčí maso, ryby a saláty. Podle Lukáše Hejlíka jde o podnik, který by mohl jít příkladem dalším restauracím na malém městě. Sledujte další díl Gastromapy.

autor admin_vareni

  • 340×


Každý týden po celý následující rok vás právě zde bude Lukáš Hejlík seznamovat s perlami české gastronomie - nejen s vyhlášenými podniky, ale i s malými bistry, kantýnami a klidně i obyčejnými stánky s jídlem. Lukáš Hejlík cestuje po celé republice a objevuje místa, kde se dobře najíst, a také jejich příběhy.

Zdroj: Magazín PROČ NE?!

 

 

Přidat příspěvek k článku Gastromapa Lukáše Hejlíka: Teď je důvod k zastavení v Sezemicích

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.