reklama
hledat uživatel
       

Gastromapa Lukáše Hejlíka: Zajeďte do Třeboně, kde se narodily kapří hranolky

Šupina a Šupinka. Tak se jmenuje třeboňská restaurace, kde se narodily kapří hranolky. Další díl Gastromapy vás vezme do restaurace, která se specializuje čistě na sladkovodní ryby.

autor admin_vareni

  • 5239×


Každý týden po celý následující rok vás právě zde bude Lukáš Hejlík seznamovat s perlami české gastronomie - nejen s vyhlášenými podniky, ale i s malými bistry, kantýnami a klidně i obyčejnými stánky s jídlem. Lukáš Hejlík cestuje po celé republice a objevuje místa, kde se dobře najíst, a také jejich příběhy.

Zdroj: Magazín PROČ NE?!

Přidat příspěvek k článku Gastromapa Lukáše Hejlíka: Zajeďte do Třeboně, kde se narodily kapří hranolky

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.