reklama
hledat uživatel
       

Grilování kapra: Výsledek bude skvělý, ale bez těchto rad se neobejdete

Cílem grilování ryb je tepelná úprava bez úniku šťávy a bez přepečení, roztrhání a spálení skvělého a zdravého rybího masa.

Základní rady ke grilování kapra a dalších ryb vám poskytne v tomto videu kuchař Petr Stupka.


Zkuste i další recept na gril 

Grilovaný losos
(doba přípravy 30 min )

Grilovaný losos s baskickou omáčkou a grilovanou zeleninou
(doba přípravy )

Grilovaný candát se zeleninou
(doba přípravy 45 min )

Mořský vlk s grilovanou zeleninou
(doba přípravy 20 min )



Přidat příspěvek k článku Grilování kapra: Výsledek bude skvělý, ale bez těchto rad se neobejdete

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.