reklama
hledat uživatel
       

Grilujeme kuřecí maso: Perfektně propečené kuřecí špalíčky, stehna i špízy

Grilování při nižší či střední teplotě, dostatečně nahřátý a olejem potřený rošt, ale také použití termosondy pro kontrolu vnitřní teploty, to jsou základní předpoklady pro dobře propečené kuřecí maso. Přinášíme vám 8 receptů, které doporučujeme zařadit na grilovací seznam.

Grilované kuřecí špízy
(doba přípravy 2 hod )

Grilovaná kuřecí prsa
(doba přípravy 1 hod )

Grilované kuřecí v medové marinádě
(doba přípravy 25 min )

Grilované kuřecí stehno
(doba přípravy 1 hod )

Grilované kuřecí špalíčky
(doba přípravy 45 min )

Marinované kuřecí paličky
(doba přípravy 45 min )

Grilovaná kuřecí křidýlka
(doba přípravy 45 min )

Grilovaná kuřecí prsa s bazalkovými špagetami
(doba přípravy 1 hod )

Rady a tipy pro správné grilování najdete v tomto článku 

Foto: Pixabay.com



Komentáře k článku

Celkový počet komentářů: 2
  • Petr
    Petr

    Jedině doma vykrmené ale to 1 měsíční Blleaaa :-)

    Vykašlete se Burešovi na chemická kuřata a raději zkuste domácí klobásy, šunky. S XXL generátorem z linykuchar cz. Je to hračka! A bez chemie, proteinů, stresu :-)

    11.05.2020 16:25:17

Celkem záznamů: 2

Přidat příspěvek k článku Grilujeme kuřecí maso: Perfektně propečené kuřecí špalíčky, stehna i špízy

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.