Multifunkční areál, pravá horská kuchyně a vlastní pivo? To nabízí hospoda U Čápa. Navíc si tu můžete v zimě zalyžovat a v létě prohlédnout Muzeum Cimrmanovy doby. Sledujte seriál Gastromapa z Příchovic v Jizerských horách.
- 22404×
Každý týden po celý následující rok vás právě zde bude Lukáš Hejlík seznamovat s perlami české gastronomie - nejen s vyhlášenými podniky, ale i s malými bistry, kantýnami a klidně i obyčejnými stánky s jídlem. Lukáš Hejlík cestuje po celé republice a objevuje místa, kde se dobře najíst, a také jejich příběhy.
Zdroj: Magazín PROČ NE?!
Zdroj: Magazín PROČ NE?!
Čáp
Toho Čápa jste trefili skvěle,bylo to trefné,znám to tam pouze v zimě a to si myslím je tam ještě větší nával.
25.06.2018 21:27:00