reklama
hledat uživatel
       

Hrušky výrazně posilují naše zdraví

Hrušky, jedny z nejoblíbenějších plodin nadcházejícího podzimu, jsou bohatým zdrojem vitamínu C, organických kyselin a tříslovin. Obsahují také flavonoidy, karotin, glykosidy a nezanedbatelné množství draslíku, vápníku a železa. Sezónu hrušek si užíváme v plné síle, ale nikdy nezapomínáme na jeden důležitý fakt - hrušky sbíráme a konzumujeme jen dokonale zralé, jinak by mohly způsobit zažívací problémy. 

Špenátový salát s hruškami
(doba přípravy 45 min )


Medová kachna na hruškách
(doba přípravy 2 h 40 min )



Hruškový džem
(doba přípravy 1 hod )


Pečené hrušky s krémem
(doba přípravy 2 hod )


Hruškový koláč s čokoládou
(doba přípravy 1 hod )


Moje hrušková povidla
(doba přípravy )


Panenka z divočáka s hruškovým pyré
(doba přípravy 1 hod )


Úvodní foto: Shutterstock.com

K povidlům se Vám bude hodit domácí chléb



Přidat příspěvek k článku Hrušková sezóna v plném proudu - výběr nejlepších receptů

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.