reklama
hledat uživatel
       

Jak dochutit maso před grilováním? Tipy na marinádu a koření

Grilování si my Češi užíváme i v chladnějších měsících a rozhodně se nebojíme experimentovat. V následujícím videu nás Lukáš Vokrouhlík - šéfkuchař Grill Akademie Weber - naučí recept na kořenící směs a marinádu. Marináda má chuť masa podpořit, nikoli přebít, míní šéfkuchař. Naložené maso bude připraveno na gril během půl hodiny.

Zdroj: Aktualne.tv

Další výborné recepty na gril

Grilovaná kukuřice s bylinkovým máslem
(doba přípravy 30 min )

Grilované makrely
(doba přípravy 35 min )

Grilované kuřecí špízy
(doba přípravy 2 hod )

Grilované krůtí placičky
(doba přípravy 1 hod )



Přidat příspěvek k článku Jak dochutit maso před grilováním? Tipy na marinádu a koření

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.