reklama
hledat uživatel
       

Jak na špagety Aglio Olio e Peperoncino, aby byly al dente a chuťově skvělé

Recept na špagety Aglio Olio e Peperoncino je jednoduchý, o to důležitější je jeho provedení. Pojďme se je spolu naučit tak, aby byly dokonalé.

Recept na špagety Aglio Olio e Peperoncino je jednoduchý, o to důležitější je jeho provedení, říká o špagetách s olivovým olejem a feferonkami majitel pražské restaurace Al dente Gianfranco Coizza.

Zdroj: Aktuálně.cz, iHNed.cz
Foto: Pixabay.com



Přidat příspěvek k článku Jak na špagety Aglio Olio e Peperoncino, aby byly al dente a chuťově skvělé

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.