reklama
hledat uživatel
       

Jak připravit šťavnatý steak? Zapomeňte na olej v pánvi!

Myslíte si, že umíte udělat dobrý šťavnatý steak? Možná, že fígle, které vám ukáže Václav Frič, šéfkuchař a majitel restaurace Na Pekárně v Čakovičkách, vás překvapí.

Maso na steak - ideální je vysoký roštěnec. Plátek vysoký na 2 až tři prsty. Maso před pečením nekořeňte. Maso pouze namažte olejem a pečte na sucho na rozpálené pánvi 2-3 minuty z každé strany. Po upečení můžete steak dopéct na 180 °C v troubě. Před servírováním nechte steak asi 10 minut odpočinout. Další rady naleznete ve videu.

Zdroj: iHned.cz

Úvodní foto: Pixabay.com

Další skvělé recepty na gril

Grilovaná vepřová panenka v parmské šunce
(doba přípravy 30 min )

Vepřová jehla na grilu
(doba přípravy 45 min )

Grilované kuřecí v medové marinádě
(doba přípravy 25 min )

Vepřové uzené na grilu
(doba přípravy 20 min )

Bulharská kebapčeta na gril
(doba přípravy 1 hod )

Pikantní grilované lilky
(doba přípravy )



Přidat příspěvek k článku Jak připravit šťavnatý steak? Zapomeňte na olej v pánvi!

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.