reklama
hledat uživatel
       

Jak připravit tatarák? Pracně škrábaná svíčková není povinná

V každé restauraci vám tatarák nemusí vždy naškrábat z pravé svíčkové. Chuť jen jemně okořeněného masa dotáhnou kapary. Podívejte se, jak připravuje tatarák šéfkuchař restaurace Čestr.

 

Zdroj: Šéfkuchařovy recepty / Aktualne.TV

Úvodní foto: Shutterstock.com 

Další recepty, které doporučujeme vyzkoušet

Tatarák podle Richarda Nováka
(doba přípravy 30 min )

Houbové toasty na způsob tataráku
(doba přípravy 30 min )

Masový toast na způsob tataráku
(doba přípravy 35 min )



Přidat příspěvek k článku Jak připravit tatarák? Pracně škrábaná svíčková není povinná

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.