reklama
hledat uživatel
       

Jak správně špikovat maso?

Šéfkuchař Václav Frič vás naučí, jak správně a jednoduše špikovat maso. Nezáleží na tom, jestli to je hovězí, králičí nebo jiné maso. Budete potřebovat ostrý nůž, kousek špeku nakrájeného na dlouhé nudličky a samozřejmě aspoň trochu šikovné prsty.

Zdroj: Aktuálně.tv

Úvodní foto: Shutterstock.com

Další videorecepty, které vám pomohou při přípravě pokrmů, najdete zde 



Komentáře k článku

Celkový počet komentářů: 2
Celkem záznamů: 2

Přidat příspěvek k článku Jak správně špikovat maso?

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.