reklama
hledat uživatel
       

Jak uvařit poctivý houskový knedlík

Václav Frič - šéfkuchař restaurace Na pekárně, nás v následujícím videu naučí vařit poctivý houskový knedlík.

Budeme potřebovat 1 kg hrubé nebo polohrubé mouky, 1/2 kostky droždí (20 g), špetku soli, 1 vejce, 1 starší rohlík a 0,5 l vlažného mléka. Pokud chcete, aby knedlík déle vydržel, použijte místo mléka vodu.

Další skvělé recepty na houskové knedlíky zde

Vyzkoušejte také tyto výborné recepty 

Houskový knedlík naší babičky
(doba přípravy 45 min )

Dobrý karlovarský knedlík
(doba přípravy 35 min )

Houskový knedlík bez kvasnic
(doba přípravy 45 min )

Pravý vídeňský knedlík
(doba přípravy 1 h 30 min )

Bramborový knedlík s cuketou
(doba přípravy 45 min )

Zdroj: ihned.cz



Přidat příspěvek k článku Jak uvařit poctivý houskový knedlík

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.