reklama
hledat uživatel
       

Jak uvařit vejce, aby neprasklo, dalo se dobře oloupat a mělo dokonalý žloutek

Šéfkuchař Václav Frič z restaurace Na Pekárně v Čakovičkách vaří vajíčka tak, že mu neprasknout a uvaří se takzvaně "na švestkovo". Navíc vám prozradí malý trik, aby šla vajíčka dobře oloupat. Zapomeňte na sůl nebo ocet.

Zdroj: ihned.cz

Foto: Pixabay.com

Pštrosí vejce z mletého masa
(doba přípravy 45 min )

Míchaná vejce se smetanou
(doba přípravy 15 min )

Červená velikonoční vejce
(doba přípravy 1 h 30 min )

Snídaňová vejce se smetanou
(doba přípravy 20 min )

Pikantní míchaná vejce se slaninou
(doba přípravy 15 min )



Přidat příspěvek k článku Jak uvařit vejce, aby neprasklo, dalo se dobře oloupat a mělo dokonalý žloutek

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.