reklama
hledat uživatel
       

Klasické české pečení: Babiččiny buchty na 5 způsobů

Pravé české buchty - voňavé, jemné, vláčné a nadýchané jako peříčko. Jejich pečení je pro většinu z nás velkou výzvou, ale s našimi prověřenými recepty se do nich můžete pustit třeba hned. Zaručeně se podaří.

Kynuté buchty s tvarohem
(doba přípravy 1 h 30 min )

Babiččiny kynuté buchty s povidly
(doba přípravy 2 h 30 min )

Buchty plněné povidly a nutellou
(doba přípravy 2 h 30 min )

Honzovy buchty
(doba přípravy 1 h 30 min )

Honzovy buchty z ranečku
(doba přípravy 1 h 30 min )


Vyzkoušejte také: Recept na domácí švestková povidla krok za krokem 

Přečtěte si článek plný tipů a rad: Jak na kynuté těsto? 

Úvodní foto: Shutterstock.com



Komentáře k článku

Celkový počet komentářů: 1
  • Josef
    Josef

    5 různých receptů?

    Se zájmem jsem si přečetl všech pět receptů na báječné buchty. Vypadají lákavě. ALE: vždyť jsou to stále ty stejné buchty, jenom s jinou náplní!!! Je naprosto jedno, jestli budu těsto vyvalovat na plát, rozkrajovat na čtverečky, nebo vyválím " hada " nakrájím na kousky, zploštím a plním, nebo přímo lžící vykrájím patřičné kousky těsta, zploštím je a naplním.... Ale jinak dobrý - pěkně upečeným poctivým kynutým buchtám se může máloco rovnat.

    13.09.2019 08:28:04

Celkem záznamů: 1

Přidat příspěvek k článku Klasické české pečení: Babiččiny buchty na 5 způsobů

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.