reklama
hledat uživatel
       

Kuchař roku 2007 - 2008

Finále soutěže Kuchař roku 2007/2008 proběhne 23. února 2008 v hotelu Crowne Plaza Prague. Celý den bude plný doprovodných akcí včetně seminářů na různé téma a ochutnávek piv nebo sushi.

Již po osmé se setká česká kulinářská špička, aby nezávislá porota rozhodla, kdo má právo nést titul "Kuchař roku 2007-2008". Tato soutěž je součástí mezinárodního soutěžního systému Global Chefs Challenge a český vítěz postoupí přímo do kontinentálního finále soutěže. Vedle této prestižní soutěže, kterou vyhlašuje Asociace kuchařů a cukrářů ČR a Unilever Foodsolutions, se v sobotu 23.února 2008 v hotelu Crowne Plaza Prague v Praze uskuteční také soutěž KNORR Primerba Culinary Cup 2008, kde změří své síly kuchaři, kteří rádi soutěží.

Soutěžní klání bude přístupné široké veřejnosti,aby soutěžící nebyli rušeni a aby zároveň měli všichni možnost nahlédnout "pod pokličku" kuchařského umění, bude v kongresovém sálu hotelu zajištěn přímý přenos z hotelové kuchyně a po celý den bude připraven bohatý doprovodný program - nejdelší sýrová roláda, módní show, ve vitality koutku se o Vás postará nutriční specialista, na zmrzlinové ochutnávky Vás pozve Algida - to vše viz pozvánka v příloze a také se můžete těšit na minifood festival, "všechny chuti světa aneb svět na talíři", kde Vám nejlepší pražské restaurace nabídnou ochutnávku toho nejlepšího z celého světa např: Sushi v podání japonské restaurace Samuraji Ethno jídla v podání Ethnocatering občanského sdružení Berkat Africká kuchyně restaurace u Pštrosa Brasserie M a mnoho dalších a hlavně také ochutnávka netradičních druhů piv! Moderátorem dne je Petr Rychlý.

V rámci doprovodného programu je možné navštívit odborné semináře mistrů kuchyně, kteří Vás provedou zákulisím přípravy pestré nabídky lahůdek.

Malá ochutnávka ze salónků seminářů:

  • Evropské šunky a jejich hlavní rozdělení a použití v gastronomii
  • Pivo a jeho vstup do vysoké gastronomie
  • Chuť a vůně arabského světa
  • Houby v jídle a seznámení s málo známými houbami
  • Moderní restaurační dezerty
  • Renesance sýrů - podávání v menu
  • S lehkostí v indické kuchyni v Čechách
  • Středomořská kuchyně
  • Molekulární kuchyně - trend nebo směr?
  • Knedlíky - český fenomén aneb Ital nezná ten zázrak ...
  • Mandolína - pomocník pre kreatívní tvorbu v kuchyni
  • Jak se točil film Obsluhoval jsem anglického král
  • Jídlo a hlad v 8 000 metrech
  • Kuchaři - mistři nožů
  • Pořady ve světe o kuchařských TV celebritách a soutěžích
  • Senzorika - tajemný svět smyslů
  • Let´s go magic
  • Objevte svět piva v gastronomii Info o seminářích a registraci
zde: http://www.kucharroku.cz/cz/seminare/seminare-2008-ob

Přidat příspěvek k článku Kuchař roku 2007 - 2008

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.