Rychlé a levné recepty z květáku, kterým neodoláte. Dozlatova osmažený, zapékaný v bešamelu, květák marinovaný či v podobě karbanátků. Který recept si oblíbíte vy?
Předpařený smažený květák
(doba přípravy 30 min )
Zapékaný květák se žampiony
(doba přípravy 1 h 30 min )
Zapečený květák v bešamelu
(doba přípravy 45 min )
Pečený marinovaný květák
(doba přípravy 1 hod )
Zapékaný květák se slaninou
(doba přípravy 1 hod )
Květák s jogurtovou omáčkou
(doba přípravy 20 min )
Květák v sýrovém těstíčku
(doba přípravy 45 min )
Nadýchané květákové karbanátky
(doba přípravy 45 min )
Brokolice - zelená příbuzná květáku s obdivuhodnými vlastnostmi
Zelenina, která své popularity dosahuje až v posledních letech. Zcela jistě patří mezi nejprospěšnější zeleninu, která lidský organismus nejen zásobuje důležitými vitamíny a prvky, ale je velkým pomocníkem v boji s nadváhou. Teď si dovolím mluvit pouze za sebe, ale mně určitě chutná více, než květák. Možná je to proto, že tuto zeleninu jsem ochutnala až v dospělosti.
Chutně připravený květák? Zkuste tyhle květákové karbanátky!
Květákové karbanátky jsou levné, ale přitom velmi chutné a vděčné. Dnes vám jejich přípravu ukážeme krok za krokem, takže je zvládne opravdu každý.
Úvodní foto: Pixabay.com
autor admin_vareni
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena