reklama
hledat uživatel
       

Lukáš Hejlík z Gastromapy se zastavil v Myslovicích u Klatov

Hospoda U české lípy se v Myslovicích u Klatov poprvé otevřela už v roce 1932. Dnes tu v kuchyni kraluje šéfkuchař Kamil Štěrba. Zakládá si na spolupráci s místními farmáři, kteří mu dodávají zeleninu, ovoce, biomaso, vejce, jen bylinky si pěstuje sám. Sledujte Gastromapu ze západních Čech.

autor admin_vareni

  • 5278×


Každý týden po celý následující rok vás právě zde bude Lukáš Hejlík seznamovat s perlami české gastronomie - nejen s vyhlášenými podniky, ale i s malými bistry, kantýnami a klidně i obyčejnými stánky s jídlem. Lukáš Hejlík cestuje po celé republice a objevuje místa, kde se dobře najíst, a také jejich příběhy.

Zdroj: Magazín PROČ NE?!

Komentáře k článku

Celkový počet komentářů: 1
Celkem záznamů: 1

Přidat příspěvek k článku Lukáš Hejlík z Gastromapy se zastavil v Myslovicích u Klatov

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.