Šťavnatý tvarohový koláč v křupavé kakaové krustě. Rozplývá se na jazyku a dnes se naučíme krok za krokem, jak vytvořit efektní mramorování.
Na těsto: 220 g polohrubé mouky, 100 g změklého másla, 1 vejce, 120 g cukru krupice, špetku soli, 1 vrchovatou lžíci kakaa holandského typu.
Na náplň: 4 vaničky polotučného tvarohu, 2 vejce, 150 g zakysané smetany, 100 ml mléka, 160 g cukru moučka, 2 vrchovaté lžíce kakaa, 1 vanilkový cukr, 1 vanilkový pudinkový prášek.
Zebra koláč ozdobíme čerstvým ovocem a podáváme. Zbylý koláč skladujeme v lednici.
Koláč připravíme za cca 150 Kč.
Nejoblíbenější moučníky s tvarohem: Vrhněte se na pečení a oslaďte život celé rodině
Také milujete tvarohové koláče a dorty? Máte rádi sladkou klasiku, nebo naopak rádi zkoušíte nové recepty? Přinášíme vám výběr 10 moučníků, které rozhodně nezklamou.
(doba přípravy 60 min)
Kynutý broskvový koláč se smetanou
(doba přípravy 1 h 30 min )
Jahodová hrníčková bublanina
(doba přípravy 1 hod )
(doba přípravy 45 min)
autor Markéta v troubě
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena