reklama
hledat uživatel
       

Panenská svíčková v listovém těstě

Michal Nikodem rád používá hotové listové těsto. Rychleji se s ním pracuje a pro zabalení masa a pečení je ideální. Maso nakonec zdobíme sezamovými semínky a hrubozrnnou solí. Upečené maso rozhrojíme aby vynikla krásná barva a kontrast mezi masem a těstem. Takto připravené maso používáme i v receptu na svíčkovou omáčku.

  • 1073×


Neobvyklá, ale přitom jednoduchá a velmi lákavá varianta přípravy svíčkové. Takto připravené maso je vhodné ke svíčkové omáčce ale i k různým zeleninovým přílohám.

Michal Nikodem rád používá hotové listové těsto. Rychleji se s ním pracuje a pro zabalení masa a pečení je ideální. Maso nakonec zdobíme sezamovými semínky a hrubozrnnou solí. Upečené maso rozhrojíme aby vynikla krásná barva a kontrast mezi masem a těstem. Takto připravené maso používáme i v receptu na svíčkovou omáčku.

Přidat příspěvek k článku Panenská svíčková v listovém těstě

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.