reklama
hledat uživatel
       

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz, pomozte nám ho otestovat.

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz

Kdykoliv se budete moci vrátit zpět na starší verzi tlačítkem v pravém horním rohu.

Parádní recepty z právě dozrávajících hrušek

Nejvíce zdraví prospěšných látek se nachází ve slupce a pod slupkou, proto hrušky ideálně konzumujeme neloupané, čerstvé a bez další úpravy. Z hrušek však připravujeme i výborná povidla, marmelády i džemy, zavařujeme je, pečeme z nich koláče a štrúdly, jsou chutné i v kombinaci s masem. Tady jsou ty nejlepší hruškové recepty!

Pečené hrušky s krémem
(doba přípravy 2 hod )

Medová kachna na hruškách
(doba přípravy 2 h 40 min )

Hruškový džem
(doba přípravy 1 hod )

Hruškový štrůdl
(doba přípravy 45 min )

Hruškový koláč s čokoládou
(doba přípravy 1 hod )

Slezský hruškový koláč
(doba přípravy 1 hod )

Hruškový perník
(doba přípravy 1 hod )

Francouzský hruškový koláč s polevou
(doba přípravy 1 h 15 min )


Úvodní foto: Pixabay.com



Přidat příspěvek k článku Parádní recepty z právě dozrávajících hrušek

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.