Režie: Martin Krušina, redaktor: Andrea Maloveczká, kamera: Janek Rubeš, střih: Vladimír Šimek Pořadem provází: Roman Vaněk
Sezóna buřtů a špekáčku trvá především od jara do podzima, kdy se tyto výrobky obvykle opékají na ohníčku nebo na grilu. Víte, proč vám z buřtíku na klacku nad ohněm někdy olej kape a někdy ne? Proč vám někdy celý popraská nebo dokonce spadne do ohně? A víte, proč vám někdy chutná a někdy ne?. Odpoví vám Peklo na talíři.
Režie: Martin Krušina, redaktor: Andrea Maloveczká, kamera: Janek Rubeš, střih: Vladimír Šimek Pořadem provází: Roman Vaněk
autor admin_vareni
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena