Více také na www.prakul.cz Režie: Martin Krušina, redaktor: Andrea Maloveczká, kamera: Janek Rubeš a Jan Mikulka, střih: Jiří Novák
V dnešním díle se zaměříme na vztah mezi číšníkem a hostem. Jistě se s námi podělíte o vlastní tragikomické zážitky s číšníky. Na druhou stranu obsuha je zdaleka nejhůře placenou profesí v gastronomii, takže - v případě spokojenosti - by mělo být samozřejmostí spropitné minimálně ve výši 10 procent útraty. Jestliže platíte kartou celý účet včetně spropitného, nebojte se číšníka zeptat, jestli se majitel s obsluhou o spropitné dělí. V opačném případě by bylo vhodné dát spropitné v hotovosti.
Více také na www.prakul.cz Režie: Martin Krušina, redaktor: Andrea Maloveczká, kamera: Janek Rubeš a Jan Mikulka, střih: Jiří Novák
autor admin_vareni
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena