Co všechno obsahuje údajně zdravá paštiková svačinka pro děti? Přinášíme druhý díl seriálu Peklo na talíři, ve kterém šéf Pražského kulinářského institutu Roman Vaněk pranýřuje úroveň české gastronomie a stolování. Přidá i pár praktických rad, čemu se vyhnout, na co si dát v restauracích pozor a čas od času provede rozbor některých zaručeně "zdravých" potravin. Více také na www.prakul.cz Redaktor: Martin Krušina, kamera: Janek Rubeš a Jan Mikulka, střih: Vláďa Šimek a Jiří Novák
Peklo na talíři
autor admin_vareni
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena