V dnešním díle se zaměříme na jednoho velmi levného utopence ze supermarketu. Jaký má asi obsah masa? Dá se ještě vůbec hovořit o masném výrobku? Rada pro vás, která se do reportáže nevešla: utopence hledejte takové, které mají na etiketě, že jsou vyrobeny ze špekáčku. Jedině špekáček má totiž podle českých norem předepsaný minimální obsah masa (40 procent). Všechny ostatní buřty, vuřty atp. vy vyhlášce nefigurují, takže teoreticky nemusejí mít obsah masa žádný.
Redaktor: Martin Krušina, kamera: Janek Rubeš a Jan Mikulka, střih: Jiří Novák.
autor admin_vareni
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena