reklama
hledat uživatel
       

Peklo na talíři s Romanem Vaňkem pokračuje

Populární miniseriál, který kritizuje gastronomické poměry u nás, vstoupil do druhé sezóny a trhá rekordy ve sledovanosti.

Středa je den, ve který by měli zpozornit nejen fandové dobrého jídla a pití, ale všichni, kteří se zajímají o to, co vlastně jedí. Každou středu se totiž na internetu objevuje nový díl oblíbeného pořadu Peklo na talíři. Hvězdou druhé série pořadu Peklo na talíři je opět šéf Pražského kulinářského institutu Roman Vaněk. Ten divákům radí, jakým způsobem vybírat potraviny a odhaluje jejich skutečné složení. V pořadu také Roman Vaněk bez okolků upozorňuje na potravinářskou lobby.

Sledujte Peklo na talíři přímo na Vaření.cz

"Jen těžko budete hledat většího znalce jídla a potravin, než je Roman Vaněk. A diváci oceňují jeho rady, tipy a upozornění na různé nekalosti. I proto mají nejúspěšnější díly pořadu více než milion zhlédnutí, tedy více, než některé televizní pořady klasických televizí, které běží v prime-time," říká Lukáš Záhoř, manažer programového oddělení internetové televize, která pořad připravuje.

Přestože první série běžela od února letošního roku (2012), pořad má na svém kontě celkem téměř 18 miliónů zhlédnutí. Jedná se tak o jeden z nejúspěšnějších pořadů vysílaných českou internetovou televizí vůbec. První díl druhé série byl odvysílán 11. září. Nejúspěšnější, co do diváckých zhlédnutí, byla epizoda o olivových olejích, která má celkově již přes jeden milion zhlédnutí.

Nové díly naleznete také na Vaření.cz v sekci VIDEO. A to každou středu. "Provedu vás peklem českých kuchyní. Odhalím složení mnoha produktů, které se u nás běžně prodávají k jídlu. Poukáži na nesmysly a hlouposti v českých restauracích a konečně navštívíme i temné stránky české gastronomie a stravování vůbec", říká Roman Vaněk, šéf Pražského kulinářského institutu a moderátor pořadu.



Komentáře k článku

Celkový počet komentářů: 2
  • petra valentova
    petra valentova

    Dobry den. Poprvé jsem použila kuchařku R.Vanka a upekla makovec. Je výborný, vlacny, prostě super. Moc chválím a budu dál pokračovat ve vaření.
    Vaření žďár
    Petra val.

    10.01.2015 19:45:41

  • Špinová Jana
    Špinová Jana

    Šunkové maso Delikates

    V Tescu v Kralupech jsem si koupila Delikates Šunkové maso -Viva carne-
    český výrobek garantováno Potravinářskou komorou ČR za 65 Kč/300g
    Upřimně řečeno již to příště nenakoupím.
    Obrázek z obalu zdaleka neodpovídal skutečnosti.
    Hmota byla přesolená a vypadalo to že ten delikates spácali z odřezků

    27.07.2014 22:08:46

Celkem záznamů: 2

Přidat příspěvek k článku Peklo na talíři s Romanem Vaňkem pokračuje

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.