Populární miniseriál, který kritizuje gastronomické poměry u nás, vstoupil do druhé sezóny a trhá rekordy ve sledovanosti.
Středa je den, ve který by měli zpozornit nejen fandové dobrého jídla a pití, ale všichni, kteří se zajímají o to, co vlastně jedí. Každou středu se totiž na internetu objevuje nový díl oblíbeného pořadu Peklo na talíři. Hvězdou druhé série pořadu Peklo na talíři je opět šéf Pražského kulinářského institutu Roman Vaněk. Ten divákům radí, jakým způsobem vybírat potraviny a odhaluje jejich skutečné složení. V pořadu také Roman Vaněk bez okolků upozorňuje na potravinářskou lobby.
"Jen těžko budete hledat většího znalce jídla a potravin, než je Roman Vaněk. A diváci oceňují jeho rady, tipy a upozornění na různé nekalosti. I proto mají nejúspěšnější díly pořadu více než milion zhlédnutí, tedy více, než některé televizní pořady klasických televizí, které běží v prime-time," říká Lukáš Záhoř, manažer programového oddělení internetové televize, která pořad připravuje.
Přestože první série běžela od února letošního roku (2012), pořad má na svém kontě celkem téměř 18 miliónů zhlédnutí. Jedná se tak o jeden z nejúspěšnějších pořadů vysílaných českou internetovou televizí vůbec. První díl druhé série byl odvysílán 11. září. Nejúspěšnější, co do diváckých zhlédnutí, byla epizoda o olivových olejích, která má celkově již přes jeden milion zhlédnutí.
"Provedu vás peklem českých kuchyní. Odhalím složení mnoha produktů, které se u nás běžně prodávají k jídlu. Poukáži na nesmysly a hlouposti v českých restauracích a konečně navštívíme i temné stránky české gastronomie a stravování vůbec", říká Roman Vaněk, šéf Pražského kulinářského institutu a moderátor pořadu.
autor admin_vareni
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena