Peklo na talíři: Úroveň stolování V novém pořadu šéf Pražského kulinářského institutu Roman Vaněk pranýřuje úroveň české gastronomie a stolování. Přidá i pár praktických rad, čemu se vyhnout, na co si dát v restauracích pozor a čas od času provede rozbor některých zaručeně "zdravých" potravin.
Ve třetím díle se zaměříme pořádek, či spíše nepořádek na stole. Všímejte si detailů. Na (ne)uklizeném stole poznáte, zda si vás váží jako hosta. Více také na www.prakul.cz Redaktor: Martin Krušina, kamera: Janek Rubeš a Jan Mikulka, střih: Vláďa Šimek
Peklo na talíři: Úroveň stolování V novém pořadu šéf Pražského kulinářského institutu Roman Vaněk pranýřuje úroveň české gastronomie a stolování. Přidá i pár praktických rad, čemu se vyhnout, na co si dát v restauracích pozor a čas od času provede rozbor některých zaručeně "zdravých" potravin.
autor admin_vareni
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena