reklama
hledat uživatel
       

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz, pomozte nám ho otestovat.

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz

Kdykoliv se budete moci vrátit zpět na starší verzi tlačítkem v pravém horním rohu.

Pesto na víc způsobů: Jak ho použít při vaření?

Pesto nebo Pesto alla genovese je zelená omáčka, jejíž hlavní složkou je bazalka. Kromě pesta bazalkového se můžeme setkat s omáčkou připravenou také ze špenátu, medvědího česneku či rukoly. Pojďme se podívat na samotnou přípravu, ale také chuťově vynikající recepty, kde pesto hraje významnou roli.

Domácí špenátové pesto
(doba přípravy 25 min )

Pesto z medvědího česneku
(doba přípravy 15 min )

Italské bazalkové pesto
(doba přípravy 30 min )

Domácí rukolové pesto s kuřecími nudličkami
(doba přípravy 35 min )

Vaříme s pestem

Smetanová bramboračka s pestem
(doba přípravy 45 min )

Tagliatelle s kuřecím masem a smetanovým pestem
(doba přípravy 30 min )

Kuřecí prsa s italským pestem
(doba přípravy 35 min )

Smažené hovězí závitky s domácím pestem
(doba přípravy 1 hod )

Toast s česnekovým pestem a rajčaty
(doba přípravy 35 min )

Nadívaná baby kuřátka s pestem
(doba přípravy 1 h 15 min )


Úvodní foto: Pixabay.com 



Přidat příspěvek k článku Pesto na víc způsobů: Jak ho použít při vaření?

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.