Vůně čerstvých rohlíků, houstiček či pletýnek, té se těžko odolává. Jen se zakousnout! A kdy jindy si dopřát domácí pečivo než o víkendu. Vyhněte se pokusům a při pečení sáhněte po zaručených a vyzkoušených receptech.
Domácí briošky
(doba přípravy 2 hod )
Dobrá domácí veka
(doba přípravy 2 hod )
Francouzská bageta
(doba přípravy 1 h 15 min )
Úžasné domácí rohlíky
(doba přípravy 2 h 30 min )
Pivní rohlíky podle Ládi
(doba přípravy 1 h 30 min )
Kynutý croissant s marmeládou
(doba přípravy 2 hod )
Žitno-pšeničný chléb z domácí pekárny
(doba přípravy 2 hod )
Mazanec s ovocem z domácí pekárny
(doba přípravy )
Dobré domácí koblihy
(doba přípravy 2 h 30 min )
Jak využít karanténu: Upečte si rychlé domácí rohlíky podle Markéty
Naučte se jednoduchý a rychlý recept na famózní domácí rohlíky, které jsou křehké na povrchu a jemné uvnitř.
Langoše, bramboráky a burgery jako ze stánku
Letní radovánky jsou v plném proudu a s nimi souvisí i oblíbené pokrmy, které si s oblibou dáváme na koupalištích, letních festivalech, poutích apod. Aby vám chutnalo stejně tak doma, máme pro vás pár receptů na langoše, domácí burgery, sendviče a bramboráky, které jsou čtenáři prověřené a vždycky se podaří.
Foto: Pixabay.com
autor admin_vareni
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena