reklama
hledat uživatel
       

Příprava smaženého sýru podle šéfkuchaře

Udělejte si smažený sýr, za který se údajně nestydí ani šéfkuchaři. Šéfkuchař restaurace Lokál - Marek Janouch - prozradil, že smažený sýr místo v oleji smaží na poctivém českém másle.

autor admin_vareni

  • 6945×


Jaké jsou další důvody, kvůli kterým "smažák" z Lokálu patří k těm nejdražším v Praze se dozvíte ve videu.

Zdroj: www.aktualne.tv

Smažený sýr v pepřovém boku
(doba přípravy 30 min )

Naplněný smažený sýr
(doba přípravy 30 min )

Plněný sýr z misky
(doba přípravy 30 min )

Holandský řízek
(doba přípravy 1 hod )

Hermelín v bramborovém těstíčku
(doba přípravy 25 min )

Komentáře k článku

Celkový počet komentářů: 1
  • Já

    Komentář k článku Příprava smaženého sýru podle šéfkuchaře

    Osmažit na přepuštěným másle jde.... Super kuchař!

    14.11.2019 23:32:11

Celkem záznamů: 1

Přidat příspěvek k článku Příprava smaženého sýru podle šéfkuchaře

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.