Sůl, která úžasně dochutí například zapečenou zeleninu či brambory, především pak v měsících, kdy již nebudou k dispozici čerstvé bylinky. Postup je úplně jednoduchý.
Mísa oblíbených bylinek (hodí se např. natě petržele, libeček, oregano, saturejka, rozmarýn atd.), hrubozrnná sůl (mořská, růžová himalájská).
Ingredience na bylinkovou sůl nás vyjdou cca na 30 Kč.
Recept na domácí máslo krok za krokem
Výroba domácího másla nás nevyjde výrazně levněji, než když jej koupíme, ale máslo lze různě dochutit a poté se nám výroba voňavého a čerstvého domácího másla opravdu vyplatí.
Delikatesa za pár korun: Domácí bylinkové máslo krok za krokem
Bylinkové máslo skvěle chutná na grilovaném masu, pečené rybě, bramborách, ale klidně i jen tak na rozpečené bagetě. Recept je velmi snadný, přitom působí na každém pokrmu luxusním dojmem.
autor Markéta v troubě
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena