Jeden z velmi chutných a oblíbených moučníků, který je rychlý na přípravu a zvládnete ho i během týdne a pracovních povinností. Tentokrát si řezy raffaello upečeme pomocí podrobného návodu.
Dnes jsme pro vás připravili recept na moučník, který mnoho z vás již vyzkoušelo, ale někteří z receptu úplně přesně nepochopili přesný postup. Proto jej dnes přinášíme krok za krokem.
>>>RECEPT PRO PŘIDÁNÍ DO KUCHAŘKY<<<
Na raffaelllo řezy si připravíme 500 ml polohrubé mouky, 190 ml cukru moučka, 250 ml mléka, 2 vejce, 125 ml oleje, 1 balíček prášku do pečiva. Na posyp budeme potřebovat 190 ml strouhaného kokosu a 125 ml cukru moučka. Na polití si připravíme 200 g tekuté smetany ke šlehání s minimálním obsahem tuku 30 % (lépe 33 %).
Ideální je šlehat alespoň 2 minuty při vysokých otáčkách.
Ten si předtím vymažeme tukem a vysypeme strouhaným kokosem nebo jemnou strohankou.
Nemusíte mít strach, pokud vám na některých místech smetana zůstává na povrchu. Během chladnutí moučníku se vše vsákne.
Úžasné tvarohové řezy
(doba přípravy 45 min )
Stracciatellové řezy
(doba přípravy 1 h 15 min )
Jednoduché Míša řezy
(doba přípravy 2 hod )
Medovníkové řezy
(doba přípravy 1 hod )
Křehké jablečné řezy
(doba přípravy 1 hod )
BeBe řezy s pudinkem
(doba přípravy 35 min )
autor admin_vareni
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena