reklama
hledat uživatel
       

1) Připravíme si následující suroviny

Jedno celé kuře nebo vykoštěný plát kuřecího masa na roládu, chlazenou Mandlovou paštiku Májka, olivy, máslo, koření podle chuti a tvrdý sýr - nejlépe parmazán.

2) Plát vykoštěného kuřecího masa i s kůží naklepeme v místech, kde je maso vyšší.

3) Celý plát masa potřeme Mandlovou paštikou Májka.

4) Olivy nakrájíme na půky a rozprostřeme na maso potřené paštikou.

5) Nakonec přidáme strouhaný parmazán.

6) Roládu při smotávání dobře utahujeme. Pomoci si můžeme provázkem.

7) Připravenou roládu přeneseme na alobal, okořeníme a poklademe plátky másla.

8) Roládu pečeme v předehřáté troubě na 210 °C asi 45 minut. Poté alobal rozděláme, tak aby nezakrýval horní část rolády (pozor abyste se nespálili). Roládu vrátíme do trouby a pečeme dalších 15-25 minut, abychom získali zlatavou barvu a křupavou kůži.

9) Kuřecí roládu s Mandlovou paštikou Májka, olivamy a parmazánem podáváme nejlépe s vařenými brambory, čerstvou zeleninou nebo zelným salátem.

 

Dobrou chuť vám přeje: Májka Mandlová



Komentáře k článku

Celkový počet komentářů: 1
  • antonin
    antonin

    ohodnocení receptu

    Recept při čtení nabízí dobré pochutnání ale po uvaření nemá chybu,jenom se po roládě zaprášilo.Příště bude z dvojité dávky.Dík za recept,doporučuji všem.

    31.10.2014 15:08:21

Celkem záznamů: 1

Přidat příspěvek k článku Recept na kuřecí roládu s mandlovou paštikou

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.