reklama
hledat uživatel
       

1. Suroviny pro přípravu receptu

Na přípravu vitamínové celerové pomazánky budete potřebovat následující ingredience: 300 g celeru, 100 g řepy, 150 g jablek, 1 vaničku odtučněného tvarohu, himalájskou sůl a šťávu z ½ citronu. S přípravou vám pomůže výkonný mixér.

2. Celer nastrouhejte na jemném struhadle.

3. Oloupaná, na kostky nakrájená, jablka vložte do nádoby mixéru.

4. Řepu oloupejte a nakrájejte na kostky. Kostky řepy přidejte do nádoby k jablkům a mixujte do hladka.

5. Rozmixovanou směs vložte do mísy a přidejte nastrouhaný celer. Důkladně promíchejte tak, aby se ingredience spojily.

6. Do pomazánky přidejte vaničku tvarohu a opět důkladně promíchejte.

7. Dle vlastní chuti pomazánku osolte.

8. Nakonec přidejte čerstvou citronovou šťávu.

9. Pomazánku podávejte na plátcích celozrnného pečiva s čerstvými bylinkami.

Dobrou chuť vám přeje G21 Vitality

Děkujeme Live with Anny za věnování fotek do našeho receptu.


Komentáře k článku

Celkový počet komentářů: 2
Celkem záznamů: 2

Přidat příspěvek k článku Recept na skvělou celerovou pomazánku krok za krokem