Jemný italský dezert ze svařené smetany si velmi snadno můžeme připravit i doma. Tento je s rybízovým přelivem, který svou kyselkavostí skvěle doplní sladký základ. Na přípravu můžeme použít mražené i čerstvé ovoce.
Smetanový dezert panna cotta má mnoho obměn. Základem je želatina a smetana, pro vůni vanilkový lusk. Ovocnou omáčku můžeme připravit nejen z malin, jahod a borůvek, my zvolili rybíz. Ovoce lze použít čerstvé i mražené.
Dáme vychladnout do ledničky, dokud směs neztuhne, nejlépe na 24 hodin.
Tipy na další výborné dezerty
Vanilková Panna Cotta s polevou
(doba přípravy 1 h 15 min )
Pikao tiramisu
(doba přípravy )
Čokoládový dezert s jahodami
(doba přípravy 45 min )
Jemný kokosový dezert
(doba přípravy 30 min )
autor Michy
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena