reklama
hledat uživatel
       

Sezóna českých rajčat: Také zbožňujete domácí kečup a rajskou?

Rajčata jsou sice k dostání celoročně, ale nad krásně červená a voňavá rajčata z české úrody není, a v tuto dobu jsou pro naše tělo nejpřínosnější. Užijme si jejich sezónu, připravme si z nich výbornou rajčatovou polévku, omáčku, ale uchovejme si rajská jablíčka také na později - v podobě domácího rajčatového pyré či kečupu.

Rajská omáčka s koulemi od babičky
(doba přípravy 45 min )

Domácí kečup 2
(doba přípravy 1 h 30 min )

Plněné papriky v rajčatové omáčce
(doba přípravy 1 h 30 min )

Domácí rajčatové pyré
(doba přípravy 35 min )

Rajčatový salát s koprem
(doba přípravy 15 min )

Italský rajčatový krém s bazalkou
(doba přípravy 30 min )

Úvodní foto: Pixabay.com

Přidat příspěvek k článku Sezóna českých rajčat: Také zbožňujete domácí kečup a rajskou?

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.