reklama
hledat uživatel
       

Sommeliéři 6.díl - není burčák jako burčák

Jak má pravý burčák vypadat a jak má chutnat? Co je to červený burčák a jak se vyrábí?

Zkrátka: Tomáš s Matoušem vám dnes poradí především s tím, jak rozeznat burčák od splašek a že jich během sezóny i mimo ní kolem silnic je...

  • 419×


Burčáková sezóna na nás každoročně chystá pasti na nekvalitní splašky. Jak se jim vyvarovat?

Jak má pravý burčák vypadat a jak má chutnat? Co je to červený burčák a jak se vyrábí? Zkrátka: Tomáš s Matoušem vám dnes poradí především s tím, jak rozeznat burčák od splašek a že jich během sezóny i mimo ní kolem silnic je...

Přidat příspěvek k článku Sommeliéři 6.díl - není burčák jako burčák

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.